Get a team! – videoblog (6 minuten)

Lees ook verder onder het filmpje voor aanvullingen en opmerkingen!

Hoe belangrijk is een team? Zoals Merijn in het filmpje duidelijk maakt: het is belangrijk om krachten te bundelen. Het is bekend: wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver gaan, ga dan samen! Wij van web4women vinden het erg belangrijk om samen te werken, omdat we ver willen gaan met elkaar. We hebben inmiddels al honderden interessante ondernemende vrouwen in ons netwerk die allemaal enthousiast zijn en kennis hebben over hun eigen product. Hoe leuk zou het zijn om elkaar en nieuwe ondernemers verder te helpen met hun onderneming? Wij doen dat in de vorm van kennis delen over het beheer en gebruik van je eigen website, maar we zouden jou, ondernemende vrouw, willen uitnodigen om na het zien van deze videoblog iets te delen van jouw onderneming. Kijk het filmpje helemaal uit, want aan het einde krijg je nog een erg leuke verrassing (de bloopers). Bedankt voor het volgen van onze blog en tot de volgende keer!!
IMG_8883

7 Responses to Get a team! – videoblog (6 minuten)

 1. Annet van Prooijen 30 november 2014 at 09:39 #

  Mijn missie is mensen in beweging brengen. Ik word de bewogen beweger genoemd. Ik vind het fijn om met mensen in beweging te gaan. Ik richt mij als coach op het gebied van voeding, beweging en massage. Het enige nadeel en misschien kunnen jullie mij daar bij helpen is dat ik moeilijk in het Nu kan leven. Ik hoor graag van jullie. Ik wil graag een team achter mij hebben en ook een bijdrage kunnen leveren aan dat team.
  http://www.weerzicht.nl biedt inzicht.

  • Annemieke 2 december 2014 at 14:19 #

   Hoi Annet! Ik kan hier van alles opzeggen, maar in ons team, nl. het web4women netwerk, zit iemand die dat nog veel beter kan!! Namelijk Sylvia v.d. Ven. Zij heeft de website http://www.levenwerkengenieten.com gemaakt bij ons en weet alles van leven in het NU. Ik zou je aanbevelen om het eerste hoofdstuk van haar boek te downloaden op haar website en hier nog eens terug te komen om te vertellen wat het jou opgeleverd heeft. Ik hoop dat ik je zo verder geholpen heb! Enjoy life to the max!!!

  • sylvia van de Ven 2 december 2014 at 18:30 #

   Beste Annet,
   Zoals Annemieke schrijft, heb ik inderdaad via web4women mijn site http://www.levenwerkengenieten.com gemaakt, nog steeds naar volle tevredenheid. Ik help je heel graag om in het NU te leven. In mijn boek staan allerlei praktische alledaagse tips. Ik werk daarvoor heel graag met ademhalingsoefeningen. Ik zie in beweging en ademhaling trouwens ook een prachtige combi. Neem gerust contact met mij op, wanneer je daar behoefte toe voelt. Mijn gegevens staan op bovengenoemde site. Juist in deze drukke tijd is in het NU leven een uitdaging. Ademhalingsoefeningen kunnen je daarbij helpen! Warme energieke groet

 2. Marchien Martens 1 december 2014 at 21:38 #

  Duidelijk gearticuleerd!

  • Annemieke 2 december 2014 at 14:19 #

   Dank je! Complimenten zijn altijd welkom, Marchien.

 3. Jacqueline 3 december 2014 at 19:21 #

  Hi Merijn,

  Ik help vrouwelijke ondernemers hun bedrijf met maatschappelijke impact te bouwen en te runnen. Wat mij opvalt bij het formeren van een team is dat veel mensen het teamwerk ‘ erbij’ willen doen en dat de belangstelling minder wordt als er in het eigen bedrijf geld verdiend kan of moet worden. Hoe gaan jullie daarmee om c.q. welke afspraken maken jullie daarover met elkaar?

  • Merijn Kegel 4 december 2014 at 13:11 #

   Hi Jacqueline, bedankt voor je vraag.
   Ik herken wat je zegt. In mijn ervaring is het bouwen van een team een wederkerig proces dat begint met investeren. Daarvoor is commitment nodig. Voorwaarde voor een samenwerking is wat mij betreft dat de betrokken personen een “running” business of werkgever (bepaalde mate van “zekerheid”) hebben en de tijd (een gedeelte in de week, bv 4 uur) ook echt kunnen investeren, eventueel leg je dat vast in een overeenkomst.
   Indien er geen running business (zekerheid) is ben ik meer voorstander van het (tegen een -super-laag “vergoeding” tarief) inhuren van de “partner” met de intentie om bij succes de revenues te delen (en dan de eventuele verrekening toe te passen van de betaalde vergoedingen).

Geef een reactie

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes