Over ons

Wij zijn Web4Women. Wij helpen vrouwen hun zakelijk leven te verrijken. Wij geloven dat het voor elke ondernemer mogelijk is om een eigen website te beheren zonder technische kennis. Wij hebben inmiddels de ideale formule gevonden om een website precies te laten doen waar websites goed in zijn: om potentiële klanten aan te trekken. Ons team van experts kan dat stap voor stap aan je uitleggen. Met alle geduld van de wereld.

Onze visie

Wij geloven dat jij als ondernemer zoveel mogelijk aan jouw bedrijf moet bouwen met een sterk team om je te faciliteren. Zodat jij kunt doen waar je het beste in bent en wat je het liefste doet. Wij ondersteunen en faciliteren jou ook om te gaan DOEN. Wij geloven dat we daarmee nieuwe mogelijkheden voor je blootleggen.
Jij krijgt hiermee een vrijheid die je ondernemersleven zal veranderen.

Ons team

Wij zijn het team om jou te faciliteren!

Het team wat tot jou beschikking staat bestaat onder andere uit de volgende personen:

Merijn Kegelmerijn

Entrepreneur en WordPress- Internet Marketing Expert

Als de oprichter van Webalist en Web4Women heb ik mij sinds 1995 gespecialiseerd in het opzetten en bouwen van websites, webapplicaties en de verzorging van Internet Marketing voor zelfstandige ondernemers en het MKB. Mijn focus is om jou te ondersteunen bij het inzetten van jouw eigen persoonlijke kracht voor het beste resultaat. Daarnaast is mijn doel het bundelen van kwaliteiten van verschillende partijen om tot gezamenlijke doelen te komen.

 

Annemieke Kegelannemieke

Planner en ondersteuner van Web4Women en Webalist

Binnen Web4Women en Webalist breng ik mensen met elkaar in contact en zorg ik dat processen voor ontwikkeling en verbetering van onze diensten en producten in gang worden gezet. De nadruk voor mij ligt hierbij vaak op “completion”, het stap voor stap afronden en afmaken van waar aan begonnen is. Ook schrijf ik met veel plezier blogs voor Web4Women.

 

Suzanne Wartenberghannemieke

Social Media Expert & Manager Web4Women

Ik geloof in de kracht van social media. Dé nieuwe manier van communiceren en verbindingen leggen. Je legt gemakkelijk contact met mensen die jouw interesses, dromen en idealen delen. Wereldwijd! Als persoon, maar ook als organisatie. Stel je voor wat we met al deze mensen samen, elk vanuit hun eigen kracht, voor elkaar kunnen krijgen door het positief en effectief inzetten van social media! Elkaar inspireren. Samen bouwen aan oplossingen voor de toekomst. Graag help ik mensen die social media effectief willen inzetten bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen en niet weten op welke manier ze dit het beste kunnen aanpakken. Mensen die zien dat social media meer zijn dan het zoveelste advertentiekanaal en open staan voor een nieuwe manier van communiceren en interacteren met hun klanten.

 

Mariska EijstenMariska Eijsten

Trainer Workshop WordPress Web4Women

Binnen Web4Women geef ik de Workshop WordPresss.  In 3 uur leer ik je alles over de basis van WordPress. Een inspirerende ochtend met andere vrouwelijke ondernemers, die zelf een eigen website opzetten. Kennis opdoen en kennis delen staan centraal deze ochtend. Naast de training, ontwikkel ik met veel plezier websites in WordPress voor vrouwelijke ondernemers. Door mijn communicatie-achtergrond ben ik gewend om mee te denken, advies te geven en doelgroepgericht te denken. Het gaat niet alleen om een mooie website, maar het is juist heel belangrijk dat de doelgroep jouw dienst of product begrijpt en gaat afnemen. Persoonlijk contact en advies staan bij mij centraal.

 

Kemal WesenhagenKemal_EvdW_300x300

E-mail marketing, Passive Business Income

Kemal startte na zijn studie Bedrijfsmanagement zijn eerste bedrijf, een reclame en promotie bureau op 23 jarige leeftijd. Hij is ook medeoprichter geweest van 3 andere bedrijven. In deze bedrijven was hij verantwoordelijk voor het binnenhalen van de klanten. Door zijn ervaring weet Kemal als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om klanten aan te trekken. Door zich te verdiepen in marketing en de technieken die op zijn pad kwamen consequent toe te passen, wist hij steeds te zorgen voor groeiende omzetten. Die kennis zet hij nu in voor jou!

 

Richard Riedelrichard

Webalist Webservices

Expert op de techniek achter de internet pagina’s.  Vanuit zijn visie om webhosting en webdesign voor iedereen toegankelijk te maken weet Richard het internet om te buigen zodat jij jouw dienst maximaal kan uitvoeren. Door continu te innoveren, de technieken te volgen en eigen te maken kan hij doen wat hij doet. Daarnaast zijn snelheid en flexibiliteit belangrijke elementen om aan de kop van deze snel veranderende online wereld te blijven.

 

Caroline D. van Wijkcaroline

Blogger en kennisdeler

Ik geloof in verhalen want verhalen gaan over mensen. Niets trekt mensen meer aan dan verhalen over henzelf. Over mensen dus. Verhalen inspireren, omdat ze altijd over een verandering gaan. De verandering die jij kunt brengen in het leven van je doelgroep. Ik geloof dat jouw website tot leven komt wanneer je gaat bloggen, omdat elke blog een cadeautje is. De inhoud lever jij zelf omdat jij veel meer weet dan je denkt. De verpakking? Daar help ik je bij!

 

Helmy Kleinlugtenbeldhelmy

Ondernemers- & Implementatie coach

Helmy aan het woord: “Mijn missie is het bijdragen aan de ontwikkeling in de wereld door mensen bewust te maken van hun mogelijkheden, kwaliteiten en potentieel. Mensen meer van zichzelf laten worden door aan het licht te brengen wat ze wel/niet doen. Door ze ervan te laten leren en te veranderen wat niet werkt.”  Binnen Webalist begeleidt ze jou om ervoor te zorgen dat jij gaat DOEN!

 

Erwin Sierevelderwin

Structuur en kwaliteit

Analytisch en creatief en houdt van het bouwen aan verbetertrajecten en aanbrengen van structuur op zowel zakelijk als menselijk vlak. Sterk in het coachen van mensen en enthousiasmeren van teams voor een gezamenlijk doel en werken naar een beter resultaat. Als brug tussen techniek en business, tussen probleem en oplossing en tussen idee en resultaat gericht op kwaliteit voor jouw internetomgeving.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes